شما برنده شده اید پیامکی پوشالی برای کلاهبرداری

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی گلستان گفت ارسال پیامک‌هایی با مضمون برنده شدن در قرعه کشی‌های مختلف از شگردهای کلاهبرداران برای فریب افراد و خالی کردن حساب آنهاست

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی گلستان گفت: ارسال پیامک‌هایی ( مقالات مرتبط با پیامک - سوالات مرتبط با پیامک ) با مضمون برنده شدن در قرعه کشی‌های مختلف از شگردهای کلاهبرداران برای فریب افراد و خالی کردن حساب آنهاست.

کلاهبرداری - شایع ترین جرائم جعل و کلاهبرداری در کشور - معیارهای تشخیص جرم کلاهبرداری - بررسی جرم کلاهبرداری و مجازات قانونی کلاهبرداران - تحصیل مال نامشروع وکلاهبرداری - شکوائیه کلاهبرداری - جرم کلاهبرداری در آیینه قانون - طرح مواردی از شروع به کلاهبرداری 

به گزارش خبرنگار انتظامی فارس، سرهنگ حبیب الله رجبلی با بیان این مطلب اظهار داشت: ارسال پیامک های جعلی با متنی بسیار جذاب و اغوا کننده شگرد کلاهبرداران اینترنتی برای خالی کردن حساب طعمه های خود است.

وی ادامه داد: پیامک جعلی برنده شدن در مسابقات یکی از شگرد های کلاهبرداران است و اینگونه پیامک ها با متنی بسیار جذاب و اغوا کننده که در فضای مجازی باب شده معمولاً در قالب های متنوع و با استفاده از شیوه های گوناگون ارسال می شود.

رئیس پلیس فتا گلستان خاطر نشان کرد: به طور معمول اینگونه پیامک ها به صورت انبوه و در مناسبت های گوناگون ارسال می شود.

جرم کلاهبرداری به هیچ وجه مشمول مرور زمان نمی شود - نمونه دفاع در مورد بزه کلاهبرداری -  فروش مال غیر و کلاهبرداری - کلاهبرداری موضوع 90 درصد پرونده ها در پلیس فتا - کنترل پیامک و ایمیل در نگاه قانون - پیامک sms مشکوک را حذف کنید 

رجبلی بیان کرد: ارسال پیامک جعلی با مضامینی مانند" مشترک گرامی شما برنده مبلغی در قرعه کشی شده اید ، لطفأ برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه دریافت به سایت *** مراجعه کنید " یکی از این نوع پیامک هاست.

وی افزود: متأسفانه حتی افرادی با این پیامک ها ( مقالات مرتبط با پیامک - سوالات مرتبط با پیامک ) فریب می خورد که حتی تا بحال در قرعه کشی آن شرکت ارسال کننده پیامکی اصلاً شرکت نکرده اند که در ابتدا دقت در این موضوع می تواند از بروز این نوع کلاهبرداری جلوگیری کند.

رئیس پلیس فتای استان گلستان تأکید کرد: شرکت های معتبر معمولاً برای پیگیری اینگونه موضوع قرعه کشی از راه قانونی و معتبر استفاده می کنند و بی توجهی به اینگونه پیامک ها می تواند بهترین راه برای جلوگیری از بروز کلاهبرداری ها باشد.

راهکارهای قطع پیامک های تبلیغاتی برای مشترکان همراه اول و ایرانسل - نحوه قطع دریافت پیامک ها - سازوکارهای مبارزه با جرایم پیامکی - پیامک مدرنترین علت طلاق - سیاست های ساماندهی خدمات پیامکی ارزش افزوده و پیامک انبوه در شبکه های ارتباطی - کلاهبرداری میلیاردی با پیامک عقد موقت 

رجبلی تأکید کرد: کشاندن افراد قربانی بای دستگاه های عابر بانک و اخذ اطلاعات حساب با استفاده از روش های فریبنده یکی دیگر از راه های اینگونه کلاهبرداری ها است.

وی در پایان ابراز داشت: شهروندان باید دقت کنند که برای آنکه پولی به حساب مشتری واریز شود تنها شماره حساب یا شماره کارت نیاز است و نیاز به درخواست cvv2 رمز دوم ، تاریخ انقضاء اطلاعات دیگری نیست و در صورت در خواست چنین اطلاعاتی باید نسبت به موضوع مشکوک شد و از ادامه عملیات خودداری کرد.

منبع : خبرگزاری فارس